Serie

Skribent

MovieZine

11 november 2022 | 14:30

Här kan du streama senaste säsongen av "Yellowstone" i Sverige

Den populära cowboyserien med Kevin Costner går nu in på sin femte säsong.
Dramaserien "Yellowstone", med Kevin Costner i rollen som ranchägaren John Dutton, har på bara några få år blivit en stor tittarfavorit för Paramount.
 
Här i Sverige har populariteten dröjt, speciellt då vi inte hade en streamingtjänst som kunde visa den förrän Paramount+ lanserades våren 2021. Men nu börjar även svenska tittare fastna för intrigerna och de stiliga cowboyhattarna i Taylor Sheridans neo-western, till viss del också tack vare C More som plockat upp flera säsonger.
 
Kolla in en ny teaser-trailer där en av seriens skådespelare hälsar till nordiska tittare:
 
 

Så var ser man egentligen "Yellowstone" i Sverige?

 
Det är SkyShowtime som gäller om du vill se de senaste avsnitten. SkyShowtime har ersatt Paramount+ i Sverige, och visar höstens avsnitt av "Yellowstone" dagen efter USA. Det innebär att säsong 5 börjar visas i Sverige på måndag, 14 oktober. Samtliga fyra säsonger finns i utbudet, liksom spinoff-serien "1923". 
 
Hos Tele2 Play hittar du mycket av SkyShowtimes utbud, och jepp, även alla säsonger av "Yellowstone" finns i appen.
 
C More kan du se de tre första säsongerna av "Yellowstone". I veckan började man även att visa säsong 4, där två avsnitt nu finns tillgängliga och nya släpps varje onsdag.
 
 
 

Vad handlar "Yellowstone" om?

 
Handlingen kretsar kring cowboyfamiljen Dutton och deras ranch i Montana. Kevin Costner spelar den hänsynslöse miljonären, ranchägaren och pappan John Dutton i familjen, som är villig att göra vad som helst för att rädda sina marker.
 
Dutton-ungarna Kayce (Luke Grimes), Beth (Kelly Reilly) och Jamie (Wes Bentley) är alla på ett eller annat sätt involverade i eller påverkade av pappans kamp mot ranchens alla sorters fiender. Allt från politiker, miljardärer som vill bygga hus, urinvånare med planer att utöka sina egna marker, till dagdrivare som börjar arbeta för honom och kan råka se något de inte borde.
 
"Yellowstone" är skapad av den Oscarsnominerade manusförfattaren och regissören Taylor Sheridan ("Hell or Hight Water", "Wind River", "Sicario"), som själv både har skrivit och regisserat samtliga avsnitt i den första säsongen.
 
| 11 november 2022 14:30 |