Film

Skribent

Alexander Kardelo

6 juli 2022 | 12:00

När släpps "Thor: Love and Thunder" på streaming?

Spoiler alert: vi har ingen jävla aning. (Men vi kan spekulera!)
Vi har numera blivit bortskämda med att få de senaste biofilmerna hem till vardagsrumssoffan tidigare än någonsin. Så bli inte förvånad om "Thor: Love and Thunder" kommer ut på streaming redan i sommar.
 
Marvels senaste superhjälte-äventyr (biopremiär idag!) spås bli en av sommarens stora publikdragare, men allt pekar på en release på Disney+ redan om några veckor.
 
 
Disney har under pandemin låtit många av sina filmer gå raka vägen från bioduken till streaming. Men om vi tittar särskilt på Marvel Studios senaste filmer - "Shang-Chi", "Eternals" och "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" - så har de dröjt någonstans mellan 49 och 70 dagar.
 
Speciellt den sistnämnda kunde efter bara sju veckor från den svenska biopremiären streama på Disney+. Förutsatt att studion tyckte det var en lönsam och vettig idé - kan vi kanske vänta oss "Thor: Love and Thunder" på streaming redan 24 augusti?
 
En annan teori är att man håller på filmen till 8 september, då årets Disney+ Day går av stapeln. Under 2021 släpptes "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" just på Disney+ Day.
 
Men observera att Disney ännu inte har bekräftat ett streamingdatum.
| 6 juli 2022 12:00 |