Film

Skribent

MovieZine

4 oktober 2021 | 09:30

Så ser du komedin "Suedi" gratis

Roliga kulturkrockar och pinsamma situationer när Mahmod (Kardo Razzazi) försöker bli en svensk svärmorsdröm. Streama komedin "Suedi" med Suzanne Reuter m.fl. på Viaplay.
MovieZine tipsar om erbjudanden och innehåll hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller affiliatelänkar.
 
"Suedi" är titeln på den nya svenska komedin med Suzanne Reuter, Johan Ulveson, Agnes Lindström Bolmgren ("Bäckström"), Filip Berg och en filmdebuterande Danny Saucedo i rollistan.

Kardo Razzazi spelar huvudrollen som Mahmod, Sollentuna-killen som tillsammans med sina polare snubblar över en väska fylld med cash. 30 miljoner kronor från ingenstans - det är tillräckligt för att skapa sig Svenssonlivet han altid drömt om. Mahmod byter namn till Sebastian von Steinberg, flyttar till de rika kvarteren och det dröjer inte länge innan han blir tillsammans med en svensk överklasstjej. Men hur länge kan han hålla fasaden uppe inför hennes familj? Och så var det det lilla problemet att alla hans sedlar snart blir ogiltiga...
 
 
För regin står Manuel Concha ("Den enda vägen"), som baserat "Suedi" till stora delar på sitt egna liv.

– Jag är förortskillen som gifte mig med tjejen från Solsidan, så jag vet precis hur det är att kliva in i miljöer där man tror att det förväntas något speciellt av en, hur lätt det är att gå vilse då och hur otroligt komiska situationer som kan uppstå. Jag har alltid velat göra en skön komedi om ämnen som tillhörighet och kulturkrockar.
 

Prova på Viaplay och streama "Suedi" gratis här...

 
 
"Suedi" är en originalfilm från Viaplay, och släpptes på streamingtjänsten fredagen 1 oktober. Ett abonnemang på Viaplay kostar 129 kr i månaden. Nya kunder kan dock prova på tjänsten kostnadsfritt i 14 dagar. Läs mer på viaplay.se...
| 4 oktober 2021 09:30 |