Exklusivt

Skribent

MovieZine

1 juli 2021 | 14:04

Nya sci-fi-rullen med Mark Wahlberg släpps på streaming i sommar

Exklusivt: "Infinite" kommer den 11 augusti på svenska Paramount+.
Den nylanserade streamingtjänsten Paramount+ har än så länge inga tunga originalfilmer att locka med, men snart ska det bli ändring på det. I sommar släpps "Infinite" till svenska tittare - en actionspäckad sci-fi med Mark Wahlberg och Chiwetel Ejiofor som affischnamn. För regin står Antoine Fuqua. 
 
Filmen har redan legat uppe på amerikanska Paramount+ i några veckor, så det var bara en tidsfråga innan den skulle få komma ut i världen.
 
MovieZine kan nu avslöja att "Infinite" får sin exklusiva streamingpremiär 11 augusti. 
 
 
Om filmen
 
Evan McCauley (Mark Wahlberg) hemsöks av minnen från platser han aldrig har besökt och färdigheter han aldrig lärt sig. Självmedicinerad och på gränsen till nervsammanbrott får han kontakt med en hemlig grupp som kallar sig ”The Infinites” som avslöjar att hans minnen kan vara verkliga - men att det är minnen från tidigare liv. ”The Infinites” är utvalda att återfödas med minnen och kunskap som samlats under århundraden för att skydda mänskligheten.
 
Med hemligheter begravda i sitt eget förflutna måste Evan nu gräva i sina minnen för att rädda mänskligheten från Bathurst (Chiwetel Ejiofor) som försöker avsluta allt liv på jorden för att stoppa det han ser som en förbannelse, en oändlig cykel av reinkarnation.
| 1 juli 2021 14:04 |