Film

Skribent

MovieZine

27 mars 2023 | 15:30

Nu kan du se "Magic Mike's Last Dance" hemma

Idag 27 mars släpps Steven Soderberghs och Channing Tatums senaste uppföljare på video-on-demand.
2012 släpptes den allra första "Magic Mike"-filmen, och elva år senare avslutas filmserien med "Magic Mike's Last Dance" som hade premiär i början av feburari. Och nu, efter bara en månad efter dess biopremiär, är det dags för oss att kunna se Channing Tatums rullande höfter även hemma!
 
Från och med idag släpps nämligen den tredje filmen digitalt, och du hittar den bland annat på SF Anytime och Blockbuster från 199 kr.
 
Steven Soderbergh, som regisserade den allra första filmen, har återvänt som regissör och skådespelaren Salma Hayek har anslutit i rolllistan som karaktären Maxandra. Och självfallet är Tatum med igen i täten.
 
 
I "Magic Mike's Last Dance" har Mike Lane (Tatum) haft ett långt uppehåll från dansen efter att hans företag gick i konkurs. Men en dag möter han den rika affärskvinnan Max (Hayek), som ger honom ett erbjudande han helt enkelt inte kan motstå. Tillsammans reser de till London för att sätta upp en dansshow - men allt går inte riktigt enligt deras planer.
 
MovieZines recensent var inte särskilt imponerad av den tredje och avslutande filmen, men om du vill ha lite ögongodis och ta del av häftiga danssnummer i drygt två timmar är din kväll räddad.
| 27 mars 2023 15:30 |