SPONSRAT

Skribent

MovieZine

23 juli 2021 | 18:30

Sommarens feelgoodfilm finns nu att streama hos Blockbuster

Missa inte "In the Heights" som fick högsta betyg av MovieZine!
Den soliga och härliga musikalen "In the Heights" gick upp på bio för bara några veckor sedan. Redan idag finns den att streama, och du hittar filmen på vod-tjänsten Blockbuster.se.

Priset är något högre på grund av att det är en förhandspremiär av en bioaktuell film. Den kostar 199 kr att hyra eller 249 kr att köpa.

"In the Heights" fick högsta betyg av MovieZines recensent Andreas Samuelson, som kallar den sprudlande romantiska storstadssagan för "adrenalindosen du väntat på". Han skriver vidare att filmen är "en sådan härlig bildfest med charm och glädje att man faller pladask."
 
 

Om "In the Heights"

 
Skaparen av "Hamilton" och regissören av "Crazy Rich Asians" bjuder in dig till gator gjorda av musik och små drömmar som växer sig stora.

Ljusen skiner på Washington Heights. Doften av en cafecito caliente hänger i luften precis utanför tunnelbanestationen på 181st Street, där drömmar samlar det här livfulla och sammansvetsade samhället. Mitt i allt det här finns den omtyckta och oemotståndliga bodegaägaren Usnavi, som sparar varje öre från sitt dagliga slit och hoppas, fantiserar och sjunger om ett bättre liv.

"In The Heights" blandar Lin-Manuel Mirandas musik och texter med regissören Jon M. Chus livliga och autentiska känsla för berättande och fångar en värld som speglar platsen, men är en universell upplevelse.
 
| 23 juli 2021 18:30 |