SPONSRAT

Skribent

MovieZine

30 mars 2022 | 15:00

Streama Sven Wollters nya film "Dag för dag" gratis - så gör du

Felix Herngren regisserar Sven Wollter i en varm dramakomedi om livet och döden. Den 30 mars släpps "Dag för dag" på C More.
MovieZine tipsar om innehåll och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar. Observera att C Mores villkor gäller, och erbjudandet kan komma ändras eller tas bort.
 
Felix Herngrens hyllade dramakomedi ”Dag för dag” har nu äntligen sin premiär. Den kan ses på C More där nya kunder bjuds på 2 veckors fri streaming - läs mer på cmore.se....

”Dag för dag” är en svensk roadmovie som får oss att reflektera över livet och döden. Tabubelagda ämnet dödshjälp tacklas med värme och många skratt på vägen. Det handlar om tre vänner från ett ålderdomshem som tillsammans med två vårdare följer med en äldre man till Schweiz, där hans sista önskan är att dö på hans egna villkor. 
 
Filmen som spelades in redan hösten 2019 har fått ligga på hyllan i över två år på grund av pandemin. En pandemi som dessvärre ryckte bort Sven Wollter, filmens huvudperson, så att se ”Dag för dag” får en annan dimension av vad filmskaparna först hade avsett. Precis som karaktärerna i filmen följer vi i publiken med på en emotionell resa för att ta farväl av en av Sveriges mest folkkära skådespelare i hans allra sista filmroll.
 
”Dag för dag” bygger på en idé av Martina Haag och William Spetz. 
 
- Jag är väldigt glad över att jag fick göra den här filmen. Och att jag fick jobba tillsammans med Sven som är en fantastisk skådespelare, berättade Martina Haag efter premiären på Göteborg Film Festival tidigare i år. 
 
Släpps direkt på streaming
 
Istället för att vänta på sin biopremiär i osäkra tider släpps "Dag för dag" nu direkt på streaming. Från och med torsdag 31 mars finns filmen att streama exklusivt på C More. 
 
C More erbjuder nya kunder ett prova-på-abonnemang i 14 dagar. Det är kostnadsfritt och du kan se alla filmer och serier som finns i utbudet. Efter testperioden övergår det till ett betalabonnemang (109 kr/mån) om det inte sägs upp tidigare. 
 
Det innebär att du som ännu inte varit kund på C More kan se filmer som "Dag för dag" eller de senaste Beck-filmerna helt gratis.
 

Testa C More gratis i 2 veckor här...

 
| 30 mars 2022 15:00 |