Film

Skribent

Nader Ryan Pahlevani

12 april 2024 | 11:30

Streamingtips! Så kan du se stjärnspäckade spionfilmen "Argylle" gratis på Apple TV+

Stora namn och bombastiska actionscener avlöser varandra.
MovieZine tipsar om erbjudanden och innehåll hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Är "Argylle" så dålig som ryktet säger eller är den helt enkelt missförstådd? En stjärnspäckad spionfilm med en saftig budget på $200 miljoner och bombastiska actionscener. Både regissören och filmbolaget trodde på idéen och filmskaparglädjen lyser igenom med jämna mellanrum.
 
Sen är det aldrig fel att se Henry Cavill i en frisyr som absolut ingen hade kunnat bära upp. Idag släpps "Argylle" på streaming på Apple TV+.
 
 
Regissören Matthew Vaughn har filmer som "Kick-Ass", "X-Men: First Class" och "Kingman: The Secret Service" på sin resumé. Sköna filmer som är lättsamma, underhållande och omtyckta av publiken. "Argylle" följer författarinnan Elly Conway (Bryce Dallas Howard) som är känd för sina spionnoveller - dock tar saker och ting en märklig vändning när hennes böcker börjar komma till liv. 
 
Sam Rockwell, Bryan Cranston och Samuel L. Jackson dyker upp i diverse spännande roller och det bjuds på en hel del galenskaper och minst en söt katt. Har du missat vårens största spionfilm finns "Argylle" nu tillgänglig på Apple TV+.
 
Har du inte tjänsten finns filmen att hyra/köpa på SF Anytime och liknande.
 
 
 
Vad tycker du om "Argylle"? Kommentera nedan. 
| 12 april 2024 11:30 |