Serie

Skribent

MovieZine

17 februari 2021 | 19:00

Streama alla säsonger av "Cougar Town"

Fyll upp ditt största rödvinsglas och bädda ned dig i tv-soffan, för nu blir ”Cougar Town” äntligen tillgänglig på en svensk streamingtjänst.
Komediserien har inte funnits tillgänglig att streama på flera år, men släpps den 23 februari på Disney+. Goda nyheter för alla som saknat Courteney Cox och hennes mycket roliga, lätt alkoholpåverkade, MILF-äventyr och andra upptåg i Florida.

”Cougar Town” följer nyskilda Jules som vid 40 års ålder ger sig ut på marknaden igen. Serien sändes mellan åren 2009-2015 och visades i Sverige på Kanal 5. Den har varit något svårhittad sedan dess, men nästa vecka kan vi alltså återse hela härligheten.
 
Plocka fram din egna Big Carl och njut av alla sex säsonger av "Cougar Town" på Disney+ under den nya ”vuxenkategorin” Star.
 
 

Skaffa Disney+ innan 23 februari och spara pengar

 
Ett abonnemang på Disney+ kostar 69 kr i månaden eller 689 kr för ett helår. Men passa på. När Star lanseras 23 februari höjs priset till 89 kr i månaden (890 kr för ett helår). Du som tecknar månadsabonnemang senast den 22 februari behåller det billigare priset i ytterligare ett halvår.

Läs mer på disneyplus.com.
| 17 februari 2021 19:00 |