Film

Skribent

MovieZine

26 september 2021 | 20:00

Streama 12 rykande färska skräckfilmer med Monsters of Film

Dessutom visas klassiker som "Dödlig skörd" och "The New York Ripper" under de kommande två veckorna hos streamingtjänsten Draken Film.
Monsters of Film är tillbaka! En genrefilmfestival med fokus på skräck, science fiction, det fantastiska, det upprörande, det provocerande, det suggestiva, det surrealistiska och konstnärliga, men framförallt monster.

För skräckfantaster är festivalen ett kärt inslag i Stockholmsnatten varje höst, men tack vare det nya påfundet "internet" kan allt fler ta del av filmerna var i landet man än befinner sig.

Ta en kik hos streamingtjänsten Draken Film som öppnat upp portarna för monster, mördare och annat mys under de kommande två veckorna. Varje dag mellan 27/9 och 10/10 visas en utvald film ur festivalprogrammet som dessutom har svensk streamingpremiär.
 
 
För prislappen av 199 kronor serveras 12 rykande färska streamingpremiärer och tre klassiker under de närmaste två veckorna.

Filmpremiärerna är:

"Anything for Jackson"
"Blood Conscious"
"Coming Home in the Dark"
"From Iceland to Eden"
"John and the Hole"
"Nightmare Symphony"
"Playdurizm"
"Random Acts of Violence"
"Settlers"
"Sound of Violence"
"The Boy Behind the Door"
"Violation"

Dessutom visas tre klassiker:

"The Wicker Man: The Final Cut" (1973)
"The New York Ripper" (1982)
"Delikatessen" (1992)
 
Observera att några filmerna visas på specifika dagar och tider. Vissa är till exempel tillgängliga enbart efter midnatt.
| 26 september 2021 20:00 |