Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

27 april 2016 | 17:30

"Sense8"-skådis byts ut efter bråk på inspelningen

Säsongspremiären kan dröja om nya avsnitt behöver spelas in på nytt.
Du som väntar på en andra säsong av "Sense8" kommer att upptäcka en självklar förändring. En av seriens största karaktärer kommer att se lite annorlunda ut.

Aml Ameen som hittills har spelat Capheus har nu ersatt med Toby Onwumere efter vad som ryktas ha varit en dispyt mellan Ameen och seriens skapare Lana Wachowski. Efter att både en manusläsning i Berlin och några avsnitts inspelning i Indien ska ha blivit bråkiga mellan de två, blev det ohållbart enligt Deadline. Det är ännu oklart om de hittills inspelade avsnitten för säsong 2 ska spelas in på nytt, eller om Capheus kommer att byta ansikte mitt i säsongen.

Capheus är en kenyansk man som befinner sig i Nairobi där han försöker tjäna ihop pengar till sin mors AIDS-medicin. Han är en av åtta främlingar runtom i världen som plötsligt har börjat dela tankar och känslor på ett oförklarligt sätt i denna Netflix-sci-fi.

Här är vår nye Capheus:Toby Onwumere som ersätter Aml Ameen är så gott som ny i branschen, med endast ett avsnitt av "The Book of Dallas" från 2012 på sin resumé.

Ett datum för säsong 2 är inte bekräftat ännu, men förväntas släppas mot slutet av sommaren 2016 om inte en nyinspelning fördröjer processen.

Vad föredrar du: vänta längre, eller ändra skådis mitt i säsongen?
| 27 april 2016 17:30 |