Serie

Skribent

Erika Jarhed

11 april 2023 | 11:00

"Star Wars: Uslingarna" kommer tillbaka med en tredje och sista säsong

Under eventet Star Wars Celebration bekräftades det att "Star Wars"-serien kommer att få en tredje och sista säsong, med premiär på Disney+ under 2024.
Den andra säsongen av serien "Star Wars: Uslingarna" (vem kom på denna titeln i Sverige?) har just avslutats på Disney+. Men vi kan vara lugna. Lucasfilm har nu bekräftat att serien har förnyats med en tredje säsong - som kommer att bli seriens sista
 
Det var under Star Wars-eventet "Star Wars Celebration" som man gick ut med nyheten. Serien är en del av Star Wars-franchisen och ses både som en uppföljare och en spin-off till serien "Star Wars: The Clone Wars" som avslutades med en sjunde säsongen 2020.
 
 
I serien får vi möta Clone Force 99, även kända som "The Bad Batch", som är en grupp elitklonsoldater med genetiska mutationer som först introducerades i sista säsongen "Star Wars: The Clone Wars". De lyckades undankomma Order 66 och nu tar de sig an uppdrag i efterdyningarna av Clone Wars. 
 
Dave Filoni, som även har regisserat flertalet avsnitt till "The Mandalorian", är med som serieskapare. 
 
Vi vet inte ännu exakt när den tredje säsongen kommer att anlända till Disney+, men den uppges att komma någon gång under 2024.
| 11 april 2023 11:00 |