Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 april 2022 | 11:50

"Squid Game"-skaparen bekräftar vilka karaktärer som kommer tillbaka

Det är däremot fortfarande oklart exakt när vi kan förvänta oss att serien kommer att återvända med sin fortsättning till Netflix.
Deadline rapporterar att "Squid Game"-skaparen Hwang Dong-hyuk har bekräftat att två av karaktärerna ur den sydkoreanska seriens populära första säsong, kommer att återvända under den andra säsongen. Med tanke på att de flesta karaktärerna inte överlevde den första säsongen, så kommer det däremot kanske inte som någon jättestor förvåning kring vilka karaktärer det handlar om:
 
- Gi-hun utan tvekan. Han kommer att komma tillbaka och jag tror att Front Man kommer tillbaka också, bekräftade Hwang.
 
Lee Jung-jae som Gi-Hun.
 
Gi-hun spelades under den första säsongen av skådespelaren Lee Jung-jae, som både nominerats och vunnit en hel del priser sedan den första säsongen släpptes. Front Man spenderar visserligen mestadels av tiden bakom en mask, men spelades under den första säsongen av Lee Byung-hun.
 
Mystiske Front Man kommer tillbaka.
 
Hwang har däremot tidigare även antytt att skådespelerskan HoYeon, som spelade den nordkoreanska flyktingen, möjligtvis kan få återvända i en ny roll som sin förra karaktärs onda tvillingsyster. Så vem vet, vi kanske får återse ett helt gäng av skådespelarna från den första säsongen.
 
HoYeon i "Squid Game".
 

Läs också: "Squid Game"-regissören har nu en våldsam film på gång

 
Kommer du att fortsätta titta på "Squid Game" när tv-serien återvänder med fortsättningen? Kommentera gärna nedan!
| 11 april 2022 11:50 |