Film

Skribent

Alexander Kardelo

25 augusti 2019 | 22:00

”Spider-Man 3” blir väldigt annorlunda, enligt Tom Holland

Sony och Marvel har gått skilda vägar, men Tom Holland är inte färdig med att spela Spider-Man.
Det blev en av de mest omtalade nyheterna under veckan. Marvel Studios kommer inte att producera de framtida Spider-Man-filmerna, vilket innebär att Sony får klara sig på egen hand - och Spidey lämnar Avengers och MCU.

Trots det är ”Spider-Man 3” fortfarande på gång med Tom Holland i huvudrollen. Och han lovar något väldigt speciellt, enligt Comicbook.com.

- Jag ska inte sluta spela Spider-Man. Det kommer definitivt mer. Vi satte oss ner med några ur vårt team, och vi pitchade ”Spider-Man 3” som kommer bli något väldigt, väldigt speciellt. Det blir något väldigt annorlunda, sade Holland under Comic Con i Philadelphia i helgen.

- Jag är bara så tacksam för att Marvel har förändrat mitt liv och låtit mina drömmar bli sanna, och att Sony fortsätter låta mig leva drömmen. Det har varit en galen vecka, och vi får se hur allt går, men det kommer vara otroligt och kul.
 
 
Under helgen hann Holland också tala med EW.com under D23 Expo i Anaheim. Även där sa han att framtiden får utvisa vad som händer, men att det blir fler filmer om den tonårige hjälten.

- Vi har gjort fem fantastiska filmer. Det har varit fem fantastiska år. Vem vet vad som sker i framtiden? Men jag vet att jag ska fortsätta spela Spider-Man (…) Det kommer bli annorlunda, men grymt, och vi ska göra det ännu coolare.

Tror ni att Marvel klarar sig utan Spider-Man? Och kommer Sony klara sig utan Marvel och Kevin Feiges hjälp? Kommentera nedan.
| 25 augusti 2019 22:00 |