Spel

Skribent

Anders Eklöf

19 mars 2021 | 18:30

Spelet "Gotham Knights" försenas

Det dröjer ett tag till innan vi får göra Gothams gator säkra i Warner Bros Montreals kommande spel.
Det känns som att det knappt går ett vecka mellan förseningar av stora spel och filmer, av visserligen förklarliga skäl relaterade till ett visst virus som härjar i världen. 
 
Det senaste som drabbas är spelet "Gotham Knights" av Warner Bros Montreal, som egentligen skulle släppas under 2021. Nu meddelar studion istället på Twitter att det dröjer till 2022.
 
"Vi ger spelet mer tid för att kunna leverera den bästa möjliga upplevelsen för spelarna. Tack till våra fantastiska fans för ert enorma stöd för Gotham Knights. Vi ser fram emot att få visa upp mer av spelet de kommande månaderna", skriver de. 
 
 
Spelet handlar om att Batman har dött, vilket gör att hans fyra skyddslingar Batgirl, Nightwing, Red Hood och Robin tar över manteln för att hålla gatorna säkra. Äventyret går att uppleva själv eller tillsammans med andra spelare. Warner Bros Montreal ligger sedan tidigare bakom "Batman: Arkham Origins". 
 
Det är inte det första spelet som Warner Bros försenar den senaste tiden, då även det efterlängtade "Hogwarts Legacy" har skjutits upp till 2022
 
 
Såg du fram emot att få spela "Gotham Knights" i år? 
| 19 mars 2021 18:30 |