Spel

Skribent

Lina Svensson

11 september 2020 | 15:00

Spelet "Gods & Monsters" byter riktning och namn

Ännu ett spel med grekisk mytologi som inspirationskälla är på ingång och släpps redan den 3:e december i år.
Det var under Ubisofts event på torsdagskvällen som nya detaljer kring spelet offentliggjordes. Bland annat informerade utvecklarna om att spelet byter namn från "Gods & Monsters" till "Immortals: Fenyx Rising". Anledningen till namnbytet ska vara för att utvecklarna har expanderat spelet, vilket i sin tur har lett till att berättelsen tagit en ny riktning. Det nya namnet ska helt enkelt spegla storyn i spelet bättre än ursprungsnamnet.
 
Spelet som utannonserades under E3 år 2019 är ett klassiskt open world-spel som låter spelaren återvända till det antika Grekland, som givetvis är fullproppat med mytologiska monster, fruktade titaner och mäktiga gudar. Du kommer att få spela som krigaren Fenyx, den enda personen i världen som kan uppfylla profetian och rädda gudarna från titanen Typhon.
 
Utöver detta fick vi också ett releasedatum, och väntan blir inte särskilt lång visade det sig. Redan den 3:e december i år kommer spelet att släppas till PC, Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch och Google Stadia. Det är också bekräftat att spelet kommer att släppas till nästa generations spelkonsoler.
 
För ännu mer detaljer kring det uppkommande spelet kan du spana in videon här nedan. 
 
 
Vad tror du om detta spel? Kliar det redan i fingarna eller är det kort och gott inget spel för dig? 
| 11 september 2020 15:00 |