Film

Skribent

MovieZine

1 februari 2021 | 15:00

Spara 22% på Disney Plus - beställ ditt abonnemang senast 22 februari

Du kan spara hundralappar på ditt Disney Plus-abonnemang innan prishöjningen träder i kraft.
Den 23 februari utökas Disney+ med nya vuxenkategorin Star, där bland annat 300 nya filmer och en drös med tv-serier ingår. Den familjevänliga streamingtjänsten har lyssnat på sina kunder och plockar in lite mer barnförbjudet innehåll, bland annat klassiska Fox-filmer och tv-favoriter från kanalerna FX och ABC.

Med ett bredare utbud kommer också en prisökning med 22%. Från och med 23 februari kostar ett månadsabonnemang 89 kr i månaden, eller 890 kr för ett helår.

Fortfarande mycket prisvärt jämfört med andra streamingaktörer, men det finns pengar att spara om du signar en prenumeration på Disney+ innan dess.

Alla kunder som har ett aktivt abonnemang som påbörjas senast 22 februari behåller nämligen sitt månadspris i ytterligare ett halvår. Då betalar du 69 kr i månaden fram till augusti, och därefter 89 kr i månaden. Du får fortfarande full tillgång till Star och dess utbud.
 
 
 

Har du redan ett månadsabonnemang?

 
Då behöver du inte göra något. Ditt nuvarande pris (69 kr i månaden) gäller i ytterligare ett halvår. Efter den 23 augusti kommer du att betala 89 kr i månaden.
 

Vill du uppgradera till ett årsabonnemang?

 
Om du idag har ett månadsabonnemang men vill uppgradera och betala årsvis, avsluta först ditt abonnemang under Konto-inställningar på webbsidan. När abonnemanget gått ut kan du välja att starta ett årsabonnemang. Om du gör det senast 22 februari betalar du 689 kr för nästa helår. Efter 23 februari är priset 890 för ett helår.
 
 

Vad är Star på Disney+?

 
Star är en ny kategori som kommer dyka upp bredvid Disney, Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic den 23 februari. Under det varumärket samlas hundratals filmer och tv-serier för vuxna och unga vuxna. Läs mer om hela utbudet på Star här...
 

Kan man välja bort Star?

 
Nej, Star går inte att välja bort utan ingår för alla kunder från och med 23 februari. Däremot måste du aktivt godkänna att du vill titta på Star, när den nya kategorin lanseras. Detta för att förhindra att minderåriga kommer åt olämpligt innehåll.
 
| 1 februari 2021 15:00 |