Film

Skribent

Josefine Krischausky

5 december 2022 | 22:00

Spana in de nya bilderna från "Spider-Man: Across the Spider-Verse"

En ny trailer till den emotsedda "Into the Spider-Verse"-uppföljaren, där Miles Morales ger sig ut på ett stort äventyr i Multiverse, förväntas dessutom släppas nästa vecka.
"Spider-Man: Across the Spider Verse", uppföljaren till hyllade "Into the Spider-Verse", är officiellt mindre än ett halvår bort. I takt med att premiären kommer närmare, delar man nu med sig av fler smygtittar på det kommande, animerade superhjälteäventyret.
 
På filmens officiella Twitterkonto har det nyligen släppts ett flertal stillbilder från "Across the Spider-Verse", där vi bland annat får återse Miles Morales och Gwen Stacy. I samband med den senaste bilden antyds det även att en ny trailer till filmen kommer släppas den 13 december.
 
 
I "Across the Spider-Verse" ger sig Miles ut på ett stor resa genom flera universum och dimensioner, med bland annat Gwen vid sin sida, där de tvingas gå en ny, kraftfull skurk till mötes. Shameik Moore och Hailee Steinfeld gör återigen de centrala rösterna, samtidigt som bland andra Oscar Isaac, Daniel Kaluuya och Jason Schwartzman finns med i rollistan. 
 
 
Den här gången tas regin över av en ny trio, bestående av Joaquim Dos Santos, Kemp Powers och Justin K. Thompson. Phil Lord, som återvänder som manusförfattare och producent, har tidigare berättat att publiken kan förvänta sig en ännu snyggare film än föregångaren, med flera nya animationsstilar. 
 
 
Marvelfansen har även uppmärksammat en serie ny merch, som marknadsför den kommande filmen. På denna syns bland annat Miles i en svartvit dräkt, samt Spider-Man 2099, som vår huvudperson kommer att stöta på i uppföljaren. 
 
 
"Spider-Man: Across the Spider-Verse" får sin efterlängtade biopremiär den 2 juni 2023. Ytterligare en uppföljare, "Beyond the Spider-Verse", släpps våren 2024. 
| 5 december 2022 22:00 |