Serie

Skribent

Robin Andersson

18 juni 2019 | 09:30

Ny trailer till "The Boys" - den sjukaste superhjälteserien du ser i år

"The Boys" är en skruvad version av superhjältegenren som snart hittar sin väg till Amazon Prime.
Du kanske inte trodde att vi behövde en serie med psykopat-superhjältar och skrattande delfiner, men jag skulle nog vilja påstå att det är precis vad vi behöver.
 
Vi rapporterade redan förra året om Superhjälteserien baserat på Garth Ennis välkända serieroman "The Boys" och nu börjar vi närma oss det efterlängtade premiärdatumet. Karl Urban ("Star Trek") spelar huvudrollen i den här otroligt skruvade serien från Amazon Prime. I den nysläppta trailern får vi bland annat se Urban använda en bebis som vapen, ett par avhuggna armar och en delfin som garvar, allt i tonerna till Spice Girls "Wannabe".
 
 
I "The Boys får vi se hur det vore ifall ett superhjälte-team likt Justice League eller The Avengers blev korrupta och började använda sina krafter för egen vinning.
 
Seth Rogen och Evan Goldberg ("Preacher") tillsammans med Eric Kripke ("Supernatural") ligger bakom serien, som kommer att släppa 8 avsnitt nu i sommar. I rollistan ser vi Karl Urban, Elizabeth Shue, Jennifer Esposito, Karen Fukuhara, Laz Alonso, Jack Quaid, Tomer Kapon, Chace Crawford, Erin Moriarty och Simon Pegg.
 
26 juli kan vi se "The Boys" på Amazon Prime.
| 18 juni 2019 09:30 |