Film

Skribent

Alexander Dunerfors

21 maj 2013 | 18:01

Sökes: Pojken med guldbyxorna

Castingen pågår efter unga talanger till roller i Ella Lemhagens kommande film.

Harald Hamrell spelade huvudrollen som Mats i TV-serien "Pojken med guldbyxorna" från 1975. Nu börjar han tyvärr bli lite för gammal, så jakten på ersättaren är igång.

Produktionsbolaget Tre Vänner söker killar och tjejer mellan 11-15 år till de olika rollerna i filmatiseringen av Max Lundgrens bok. Känner du en kille som kan rocka ett par guldbyxor och bära upp en huvudroll? Maila en ansökan med foton till rollsättaren Maggie Widstrand på maggie.widstrand@trevanner.se.

Det du bör ha med är namn, ålder, längd, hårfärg, ögonfärg, intressen, telefonnummer, mobilnummer, mailadress och var du bor.

Om du har möjlighet så bifoga gärna även en videopresentation där du berättar kort om dig själv. Bra om du även bifogar kontaktuppgifter och foton även när du skickar videon. Om filmfilen blir för stor för att maila så går det att skicka den med t.ex. gratisprogrammet Sprend. Skriv gärna ditt namn och ålder i ämnesraden i mailet.

(Observera att MovieZine inte svarar på frågor angående castingen av filmen. Är det något du undrar, vänd dig till Tre Vänner.)

"Pojken med guldbyxorna" är en familjefilm om Mats, som hittar ett par magiska byxor. Varje gång han stoppar ner handen i fickan så får han ut pengar. Filmen har planerad biopremiär 2014 eller 2015. För regi står Ella Lemhagen ("Patrik 1,5", "Kronjuvelerna").

| 21 maj 2013 18:01 |