Skribent

MovieZine.se

30 september 2013 | 17:01

Snygga specialutgåvor snart i en filmhylla nära dig

"Dark Knight"-trilogin, "Hobbit" och "Pacific Rim" bland boxarna att önska sig i julklapp.

Ingen riktig filmsamling är komplett utan några schyssta samlarutgåvor. Lyckligtvis har flera av sommarens storfilmer laddat upp med fina boxar lagom till julhandeln (japp, det är redan den tiden på året!).

Vi har i samarbete med Discshop hittat följande sköningar att sätta på önskelistan, eller handla själv och ge bort till nära och kära:

Pacific Rim

Guillermo del Toros älsklingsprojekt blev till en av årets mastodontfilmer. Jätterobotar som pucklar på stora havsmonster, vad mer kan man önska sig? Förutom tre discar, varav en 3D-bluray, följer såklart en liten robot-replika med i den här utgåvan.

Förboka för 479 kr »

Man of Steel

Mannen av stål firar 75 år i år med en comeback, i ny skrud. Henry Cavill har tagit över rollen och Zack Snyder regisserar en mörkare version än vad vi är vana vid. Jublieet firas också med en riktigt snygg box, som hämtad direkt från Krypton.

Förboka för 449 kr »

The Dark Knight Trilogy

Saknar du någon av Batman-filmerna i samlingen? Passa på nu innan den här limiterade boxen tar slut. Förutom Christopher Nolans tre filmer finns det massor med extramaterial, på totalt sex skivor. Dessutom en fotobok och replikor av Batmobilen och andra fordon från filmerna.

Köp nu för 895 kr »

Hobbit: En oväntad resa

Sin vana trogen släpper Peter Jackson en Extended edition, med 13 minuters förlängda scener. På de fem skivorna finns också över 9 timmars extramaterial som borde vara mer än tillräckligt för att stilla äventyrssuget innan "Hobbit: Smaugs ödemark" når biograferna.

Förboka för 399 kr »

The World's End

Kort efter den svenska biopremiären finns Simon Peggs och Nick Frosts nya komedi att hitta på importerad Blu-ray. Det är inte klart om denna limiterade Steelbook-edition kommer på svenska, och brittiska utgåvor brukar i regel vara snäppet roligare och mer välfyllda. Är du ett fan av Cornetto-trilogin är det här ett givet tips.

Förboka för 299 kr »

Downton Abbey

Här finns varken robotar, aliens eller superhjältar men den hyllade brittiska serien är ändå värd att kollas in. De första tre säsongerna har samlats på 11 skivor och räddar varje trist höstkväll. Två drinkunderlägg medföljer, teet får du stå för själv.

Förboka för 649 kr »

| 30 september 2013 17:01 |