Film

Skribent

MovieZine

21 juni 2021 | 17:21

Snygg ninja-action i nya trailern till "Snake Eyes: G.I. Joe Origins"

Henry Golding dyker in i den populäre G.I. Joe-karaktärens bakgrund. Biopremiär 20 augusti.
Här kommer en längre trailer till "Snake Eyes: G.I. Joe Origins" - packad med ninjaaction och en närmare titt på en populär karaktär som vanligtvis bär mask och är stum.

Henry Golding, känd från "Crazy Rich Asians" och "Last Christmas", lämnar romcom-genren bakom sig för att bli actionhjälte. Filmen är ett försök att reboota och väcka nytt intresse för den leksaksbaserade G.I. Joe-franchisen. Om de lyckas får vi se på bio i slutet av sommaren.
 
 
Snake Eyes är en ensamvarg som välkomnas in i en uråldrig japansk klan, Arashikage, efter att ha räddat den blivande ledarens liv. Vid ankomsten till Japan, lär Arashikage Snake Eyes ninjakrigarens väg, samtidigt som de ger honom något han alltid längtat efter: ett hem. Men när hemligheter från hans förflutna avslöjas kommer Snake Eyes ära och trohet att sättas på prov – även om det innebär att de närmast honom inte längre kan lita på honom.
 
I övriga roller ser vi även Andrew Koji som Storm Shadow, Úrsula Corberó som Baronessan, Samara Weaving som Scarlett, Haruka Abe som Akiko, Tahehiro Hira som Kenta och Iko Uwais som Hard Master.
 
En exklusiv intervju med Henry Golding kommer upp på MovieZine närmare premiären 20 augusti.
| 21 juni 2021 17:21 |