Film

Skribent

Alexander Kardelo

30 augusti 2022 | 08:15

”Snuten i Hollywood 4” har fått en officiell titel

Eddie Murphy får sällskap av Joseph Gordon-Levitt i ”Beverly Hills Cop: Axel Foley”.
Det har dröjt nästan 30 år sen sist, men nu är den fjärde ”Snuten i Hollywood”-filmen äntligen på banan. Deadline rapporterar om flera nya skådisar som gör Eddie Murphy sällskap, samtidigt som actionkomedin har fått en ny titel. Man skippar 4:an och adderar ett kolon - ”Beverly Hills Cop: Axel Foley”.
 
I den nya filmen kommer vi få se Joseph Gordon-Levitt i en ännu hemlig roll. Medverkar gör också Taylour Paige (känd från filmer som ”Ma Rainey's Black Bottom” och ”Zola”). En vild gissning säger mig att hon skulle kunna spela Axel Foleys dotter.
 
Snuten i Gotham City - JGL spelade polis i "The Dark Knight Rises"
 
Med långfilmsdebuterande Mark Molloy i registolen får Eddie Murphy en chans att återvända till en av sina mest ikoniska roller. Han spelade den kaxige snuten Axel Foley för första gången år 1984, i vad som blev årets mest framgångsrika biofilm. Uppföljarna kom 1987 och 1994.
 
Det har talats om en fjärde film i några år nu, och häromåret flyttade projektet från Paramount till Netflix. När rollistan nu börjar ta form är inspelningsdatumet troligtvis nära
| 30 augusti 2022 08:15 |