Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

7 maj 2019 | 09:45

Snart premiärdags för den sista Marvel-säsongen hos Netflix

Den tredje, och sista, säsongen av "Jessica Jones" kommer snart att få sätta punkt för Netflix samarbete med Marvel TV.
Med start i början av 2015, när den första säsongen av "Daredevil" hade premiär, har Netflix och Marvel TV samarbetat kring ett eget litet tv-universum av Marvel-serier bestående av "Daredevil", "Jessica Jones", "Luke Cage", "Iron Fist", "The Defenders" och "The Punisher". Sedan dess har det hunnit bli hela 12 säsonger tillsammans med våra New York-superhjältar.
 
I slutet av förra och under början av detta året har Netflix däremot lagt ned samtliga av sina Marvel-serier, troligtvis med tanke på att Disney (som äger Marvel) snart kommer att släppa sin egen streamingtjänst Disney+. Men en sista (trettonde) Marvel-säsong hos Netflix återstår faktiskt fortfarande, "Jessica Jones" som lades ned tidigare i år hade nämligen redan hunnit spela in stora delar av sin tredje säsong när beskedet kom.
 
 
Under natten till idag släpptes en första poster till den sista säsongen, med texten "kommer snart" under. Inför tidigare släpp av Marvel-säsongerna hos Netflix har de alltid kommit väldigt tätt inpå sin första trailer, vilken bör vara nära nu med tanke på den nya postern.
 
Frågan alla Marvel-fansen nu ställer sig är givetvis huruvida vi kommer att få se några av de andra Netflix-hjältarna dyka upp i avslutningen eller inte? Kommer du att ge den sista säsongen av "Jessica Jones" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 7 maj 2019 09:45 |