Skribent

Alexander Kardelo

27 mars 2014 | 00:01

Snart premiär för nya MovieZine.se

Det är spännande tider på MovieZine. Sedan hösten bygger vi på en helt ny sajt - vår största satsning någonsin!

Ni har kanske redan märkt av den senaste tidens förbättringar. Vid två tillfällen under 2013 har vi dubblat servarnas kapacitet, vilket innebär att sajten blir snabbade och håller betydligt bättre vid högtryck på kvällstid. Nyligen uppgraderade vi videospelaren, som på en vanlig månad visar runt 300.000 trailers.

Snart är det alltså dags att nylansera MovieZine. Varenda önskemål som kommit in genom åren har granskats och varit mycket värdefull för våra utvecklare och designers. Med er läsares förslag som grund ska MovieZine få en ordentlig makeover, med en helt ny design och många efterfrågade funktioner på plats. Samtidigt finns alla medlemssidor kvar, dina filmbetyg och inlägg kommer inte att försvinna.

Här är några av nyheterna:

Vassare sök

Den nya sökfunktionen ska ge dig fler och bättre sökresultat. Sök bland både filmer, recensioner, artiklar och skådespelare.

Enklare design

Vi har omstrukturerat sajten med tydliga menyer och ikoner, vilket gör det lättare att hitta det du letar efter, eller bara browsa runt.

Alla kan bidra till databasen

Saknar du filmer i databasen, eller har din favoritskådis inget foto? På nya MovieZine kan alla medlemmar lägga till titlar, bildgallerier och uppdatera eventuell felaktig information.

Vi vet vad du gillar

En bättre rekommendationsmotor ger dig som medlem tips på andra filmer som du borde gilla, när du har betygsatt tillräckligt många.

Ta med MovieZine överallt

Inga begränsade mobilsidor och krångliga appar. I den kommande versionen får du tillgång till hela sajten och alla dess funktioner i både surfplatta och mobil.

Det finns ytterligare ett antal efterfrågade funktioner som vi vill hålla hemliga ett litet tag till. Jag hoppas att ni tycker det här låter lika spännande som jag gör. Och vi är säkra på att ni kommer gilla MovieZine, som ska bli snyggare och bättre än någonsin! Lansering sker under våren.

| 27 mars 2014 00:01 |