Serie

Skribent

Alexander Kardelo

7 juni 2021 | 14:42

"Snabba Cash" får en andra säsong

Netflix bekräftar: säsong 2 av den populära svenska crimeserien släpps under 2022.
Idag blev det officiellt att tv-serien "Snabba Cash" får en andra säsong. Den svenska crimeserien, löst baserad på Jens Lapidus Stockholm Noir-romaner, debuterade på Netflix under våren. Säsong 2 släpps på Netflix under 2022.
 
Enligt teasern som delats på Instagram verkar det som att de allra flesta skådespelarna återvänder i sina roller.
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 

Ett inlägg delat av Netflix Nordic (@netflixnordic)

 
Första säsongen av "Snabba Cash" fokuserar på Leya (Evin Ahmad), en småbarnsmamma med kopplingar till den undre världen, som ser sin chans att bli framgångsrik på startup-scenen. Handlingen kretsar också kring tonåringen Tim (Ali Alarik) som börjar jobba åt en gangsterkung, och Salim (Alexander Abdallah) som vill lämna det kriminella livet bakom sig.
 
Efter det dramatiska slutet på den första säsongen av Snabba Cash, fortsätter den andra säsongen den spännande berättelsen om Leya och hennes kontrasterande liv som slits mellan en hänsynslös start-up miljö och Stockholms undre värld.

Skaparna bakom "Snabba Cash", regissör Jesper Ganslandt och manusförfattaren Oskar Söderlund, kommenterar:

- Med "Snabba Cash" säsong 1 ville vi berätta en samtida historia. Med karaktärer som, även om de begår moraliskt tvivelaktiga handlingar, delar samma känslor och drömmar som många av oss. Vi är överväldigade över att så många människor har tagit vår serie till sina hjärtan. Men det coolaste av allt är att många har känt att de äntligen har varit representerade i en stor dramaserie. Det är verkligen den finaste belöningen av alla.
 
Serien är en fristående spinoff på filmtrilogin där Joel Kinnaman och Matias Varela slog igenom. 
| 7 juni 2021 14:42 |