Serie

Skribent

Alexander Kardelo

20 september 2021 | 10:30

Smygtitta på höstens premiärer på HBO Max

Den nya streamingtjänsten lanseras i Sverige 26 oktober. Nya avsnitt av ”Gossip Girl”, ”Sex and the City” och ”Euphoria” väntar.
Inom några veckor är det dags att släppa in en ny streamingtjänst i våra hem. Eller, ny och ny - det är HBO Nordic som görs om till HBO Max, med nytt gränssnitt och en hel del nytt i utbudet.

Vad som väntar kan vi bland annat få se i denna skryttrailer, som HBO Max passade på att lansera under nattens Emmygala. Trailern visar några glimtar ur de nya säsongerna av populära dramaserier som ”Succession” och ”Euphoria”. Dessutom får vi en första smygtitt på ”Sex and the City”-fortsättningen med titeln ”And Just Like That...”, och ”The Peacemaker” med John Cena - en spinoffserie på serietidningsfilmen ”The Suicide Squad”.
 
 
En liten asterisk är på sin plats: det är det amerikanska utbudet som presenteras i videon. Warner Bros-filmer som "Dune" och "Matrix 4" kommer sannolikt inte att streama internationellt under tiden de går på bio. Innehållet i Sverige kan alltså skilja sig mot USA.

Men mer om det får vi veta inom de närmaste veckorna när HBO Max presenterar sig närmare.
| 20 september 2021 10:30 |