Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

6 november 2018 | 19:15

Skruvad trailer: "Deadly Class"-serien öppnar skola för lönnmördare

Bröderna Anthony och Joe Russo, som ligger bakom Marvelfilmerna "Avengers: Infinity War" och "Captain America: The Winter Soldier", producerar nya serien.
Syfy släppte under natten en ny trailer inför sin adaption av Rick Remender och Wesley Craigs serietidning "Deadly Class". Vi kommer att få följa med in på en skola som på ytan ger vissa Hogwarts-vibbar - men som egentligen verkar vara skolan alla lönnmördare i "John Wick"-filmerna kommer ifrån.
 
Som exekutiva producenter för serien finner vi dessutom Russo-bröderna, vars senaste projekt "Avengers: Infinity War" onekligen blev ett lyckat sådant. Frågan har tidigare varit om Syfy verkligen kunnat göra en värdig adaption av de blodiga serietidningarna den baserar sin nya serie på.
 
Många hade hoppats se projektet gå till en aktör mer i stil med Netflix, HBO, Showtime eller FX - där det inte finns några begränsningar för hur blodigt det får bli. Baserat på den skruvade trailern nedan ser det ändå ut som att Syfy har lyckats få till något väldigt underhållande.
 
 
Det verkar inte som att någon svensk distributör har köpt in serien ännu, men Netflix kommer inom kort att visa Syfys "Nightflyers" medan HBO Nordic redan visar "The Magicians" från samma kanal. Det skulle därför inte förvåna mig om även "Deadly Class" letar sig hit lagom till den amerikanska premiären den 16 januari.
 
Vad tycker du om trailern - är du sugen på att följa med till Hogwarts för lönnmördare i januari? Kommentera gärna nedan!
| 6 november 2018 19:15 |