Skribent

Anna Thunman Sköld

14 april 2014 | 23:01

Skarsgård tillbaka med ny säsong av "Hemlock Grove"

Netflix gick på måndagen ut med datum för den andra säsongen av skräcksåpan med Bill Skarsgård.

Eli Roths övernaturliga thrillerserie kommer att ha sommarpremiär, då de tio avsnitten av säsong två släpps samtidigt den 11 juli på alla Netflix-plattformar.

"Hemlock Grove" är baserad på romanen med samma namn av Brian McGreevy och utöver Bill Skarsgård återfinns även stjärnor som Famke Janssen, Landon Liboiron och Dougray Scott i rollistan. Serien utspelar sig i en "Twin Peaks"-liknande stålstad i Pennsylvanien där mord och andra märkligheter förekommer.

- Säsong två av "Hemlock Grove" är en het blandning av passion, intriger och övernaturliga skeenden som går i varandra på ett mystiskt men ändå lockande sätt, säger Ted Sarandos, innehållsansvarig för Netflix i ett pressutskick.

- Jag längtar efter att få visa fansen vad som dyker upp i andra säsongen - det kommer överträffa allas förväntningar. Vi kan garantera att du inte kommer att ha sett något liknande i TV förut, säger skaparen och exekutive producenten Eli Roth i samma pressutskick.

Säsong ett av "Hemlock Grove", som delade tittare och kritiker som Moses delade Röda Havet, finns att se ikapp i svenska Netflix.

Älskade eller hatade du "Hemlock Grove"? Kommentera nedan!

| 14 april 2014 23:01 |