Serie

Skribent

Josefine Krischausky

6 juni 2022 | 15:30

Skaparen och skådisarna bakom "Scrubs" vill väcka nytt liv i serien

Personalen på Sacred Heart Hospital kan komma att återvända i en framtida reboot, möjligtvis i långfilmsformat.
Över tolv år har gått sedan sjukhuskomedin "Scrubs" sände sitt sista avsnitt, efter nio säsonger i tv-rutan. Nu verkar det dock finnas en chans att publiken någon gång i framtiden får återvända till Sacred Heart Hospital, iallafall om du frågar flera av de centrala personerna bakom serien.
 
Under gårdagen, på en tv-festival i Texas, återförenades skaparen Bill Lawrence med skådespelarna Zach Braff, Donald Faison, Sarah Chalke, John C. McGinley, Judy Reyes och Neil Flynn, för ett samtal om serien och vad som skett i deras respektive karriärer sedan dess slut. 
 
När gänget fick frågan om en eventuell, framtida reboot av "Scrubs", var hela ensemblen positiv till förslaget. Enligt Faison, som i serien spelade Christopher Turk, är deras fullspäckade scheman den främsta anledningen att det ännu inte har blivit av. 
 
– Jag tror att alla vill det. Vi skulle älska att jobba tillsammans igen. Det är bara väldigt svårt. Det kan inte vara en hel säsong, utan det skulle behöva vara en film eller något liknande, som man endast behöver ägna ett par månader åt, säger skådespelaren. 
 
Lawrence, som på senare år har varit upptagen med bland annat den hyllade komediserien "Ted Lasso", tycks också vara ordentligt inställd på att göra idén till verklighet. 
 
– Vi kommer att göra det, för att vi har turen att folk bryr sig, säger skaparen. 
 
Vad är din relation till "Scrubs"? Hade du velat se en fortsättning på serien?
| 6 juni 2022 15:30 |