Film

Skribent

MovieZine

29 mars 2021 | 10:45

Skådespelarna återvänder för "Förtrollad 2"

Amy Adams kommer åter att få sällskap av James Marsden och Idina Menzel.
Vad är väl en bal på slottet utan dina närmaste vänner? Nu är det klart att Amy Adams kommer få sällskap av James Marsden och Idina Menzel när uppföljaren till "Förtrollad" spelas in.

Disneys musikalkomedi "Förtrollad" ("Enchanted") från 2007 följde en animerad sagoprinsessa som skickades av en ond häxa till den verkliga världen. Femton år senare är det dags att återbesöka Giselle i New York, och se om hon och Robert (Patrick Dempsey) fick leva lyckliga i alla sina dar.
 
I uppföljaren kommer Giselle att börja ifrågasätta sin lyckliga tillvaro, och råkar sätta igång händelser som vänder upp och ned på allas liv - både i vår värld och i det animerade kungariket Andalasien.
 
 
Empire skriver att Idina Menzel och James Marsden återvänder i rollerna som Nancy och Prins Edward. Det är sen tidigare klart att båda Amy Adams och Patrick Dempsey är ombord.

Filmen går under titeln "Disenchanted" och sägs redan vara under inspelning med Adam Shankman ("Hairspray", "Rock of Ages") i registolen. Den kommer få premiär exklusivt på Disney+ någon gång senare i år eller under 2022.
| 29 mars 2021 10:45 |