Film

Skribent

Viktor Eriksson

29 februari 2024 | 20:30

Skådespelaren om att jobba med Marvel: “Själadödande”

“Det är så Marvel fungerar.”
Skådespelaren Ray Winstone, som spelar den ryska generalen Dreykov i Marvel-filmen “Black Widow”, berättar i en ny intervju med Radio Times att han inte hade en vidare positiv upplevelse av att jobba med det kända superhjälteföretaget. 
 
Enligt Ray Winstone ska själva inspelningen av filmen varit okej fram tills dess att det var dags för nyinspelningar och producenterna kom in och skulle börja ändra på saker.
 
– Då får du reda på att några få producenter kommit fram till att din rollinsats är för mycket, den är för stark… Det är så Marvel fungerar. Det kan vara själadödande för du känner själv att du gjort ett bra jobb, säger Ray Winstone.
 
Ray Winstone i "Black Widow".
 
Det hela gick så långt att skådespelaren säger att han övervägde att hoppa av filmen helt och hållet, men det gick inte på grund av kontraktet han skrivit.
 
– Jag sa faktiskt “Ni borde hitta någon annan för det här är inte för mig”. Och i slutändan får du göra det ändå för du har skrivit på ett kontrakt. Det är det eller att hamna i rätten. Det är som att bli sparkad i pungen.
 
Ray Winstone är i dagsläget inte aktuell för att dyka upp i någon ytterligare Marvel-film.
| 29 februari 2024 20:30 |