Serie

Skribent

MovieZine

26 juli 2022 | 12:05

Sista säsongen av "Gåsmamman" får premiär i augusti

Snart dags att ta farväl av Sonja och familjen Ek i den sjätte säsongen av C Mores tittarsuccé "Gåsmamman".
Svenska thrillerserien "Gåsmamman", som började sändas år 2015, läggs ned. Men först, en sista säsong som kommer kunna följas på streamingtjänsten C More i höst.
 
Handlingen tar vid där säsong 5 slutade. Sonja (Alexandra Rapaport) har flytt från polisen och hon och hennes familj är hotade från fler håll än någonsin. Vera Kronstedt (Sofia Ledarp) och Benjamin Gerafi (Mitcho Batalov) fortsätter attackera allt som Sonja håller kärt för att komma åt henne. Följderna är katastrofala och Sonja tvingas lägga sitt liv i händerna hos de hon undvikit.
 
Familjen återförenas men pressen som de har levt under så länge börjar ta ut sin rätt och det tär på sammanhållningen. Hur ska de kunna ta sig tillbaka till ett liv i frihet?
 
Large e8298ce03dff312c3f9aea2b543c38ed gasmamman c more 2022
 
– Jag ser med bävan fram emot att få visa denna sista säsong. Seriens familj har blivit som min egen och allas vår favoritpolis har en given plats i mitt riktiga liv. Sonja Ek är en del av mig jag inte vill vara utan. Detta har varit mitt livs TV-resa och jag känner en djup tacksamhet och kärlek till alla inblandade. Och inte minst till vår helt enastående fanbase, säger Alexandra Rapaport i ett pressmeddelande.
 
I rollerna möter vi även Christian Svensson, Shebly Niavarani, Anastasios Soulis, Ulf Friberg, Clara Christiansson Drake, Joel Lützow och Edvin Ryding.
 
Säsong 6 av "Gåsmamman" har premiär på C More den 29 augusti och består av 6 avsnitt. Ett avsnitt släpps per vecka fram till seriefinalen den 3 oktober.
| 26 juli 2022 12:05 |