Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

29 maj 2017 | 22:16

Sigourney Weaver drar sig inte för att slåss hårt i "The Defenders"

Åt fanders med åldersrasism - hon tänker då inte vara någon slug skurk på distans när hon kan fightas mot superhjältarna med sina egna nävar!
Superhjältarna från Netflix alla Marvel-serier är på väg att förenas i "The Defenders", men låt oss prata om den skurkaktiga karaktären Alexandra som Sigourney Weaver ska spela. Inte mycket har avslöjats om henne, men om din första instinkt är att föreställa dig henne som den sortens skurk som kallsinnigt styr konflikten på distans genom ett gäng biffiga undersåtar, kommer här en liten rolig överraskning.
 
En av seriens showrunners, Marco Ramirez, kommenterar att Sigourney Weaver i själva verket kommer att vara fysiskt våldsam på slagfältet.
 
- Weaver sa att hon "aldrig har varit mycket av en kampsportstjej, utan mer av en stå-och-rikta-eldkastaren-typ". Jag skulle vilja tatuera in det citatet på min panna för alltid. Hon var väldigt på att göra saker, att få lite skit under naglarna, och det var underbart.
 
Underbart, var ordet, för visst behöver vi fler mogna damer som spöar skiten ur sina fiender med händer och fötter, snarare än att sitta och se sluga ut på någon tron medan andra gör jobbet? Om det är någon som kan spela en sådan roll så är det väl Weaver.
 
Det är ännu ett tag kvar tills vi får beskåda spektaklet, men "The Defenders" landar på Netflix den 18 augusti.
| 29 maj 2017 22:16 |