Film

Skribent

MovieZine

14 oktober 2021 | 21:00

Shyamalans nästa film heter "Knock at the Cabin"

Knack, knack! Vem där? Bara M. Night Shyamalan som är redo för sin nästa skräckthriller.
Regissören M. Night Shyamalan, senast aktuell med "Old" i somras, skyndar vidare mot nästa projekt. Far Out Magazine skriver att hans kommande film ska heta "Knock at the Cabin" - inga detaljer i övrigt, men det är lätt att dra paralleller till skräckisar som utspelar sig i en öde stuga i skogen...

Shyamalan gav fans en liten teaser redan i augusti när han lade ut manuset (nåja, en bild på manuset) på Twitter: "Tredje utkastet. Super-tight- Under 100 sidor", skrev han.

Få regissörer har haft en sådan berg-och-dalbanekarriär som vår käre M. Night. Han slog igenom stort med thrillern "Sjätte sinnet" år 2000 och har sedan dess jagat samma framgång. En del filmer har hittat sin publik och blivit framgångsrika, lika många är utskrattade.

På senare år finansierar han sina egna projekt, och det är så vi har kunnat se "The Visit" och "Split" - filmer där regissören haft fria händer och sluppit påverkan från en studio. Det om något förtjänar respekt. Och vi kan alltid hoppas på att twisternas mästare lyckas överraska igen.

"Knock at the Cabin" får biopremiär 3 februari 2023.
| 14 oktober 2021 21:00 |