Skribent

Patrik Jonsson

7 juli 2011 | 11:10

Sheens nya serie startar 2012

I veckans TV-rapporter listar vi alla seriepremiärer med startdatum och att man kommer att ta död på Charlie Sheens karaktär i "2 ½ Men".

Ja då har det blivit juli och även denna månad bjuder på en hel del premiärer av nya serier och massor av kära gamla återseenden. Till de största serierna räknas väl "Breaking Bad", "Damages", "Entourage", "Rescue Me" och "Curb Your Enthusiasm". Men här så ska ni få en länk till en sida där samtliga seriers premiärer och avslutningar står listade, smidigt och enkelt.

Trots att det bara är juli och ännu mitt i sommaren så tänkte jag att vi ändå också skulle ta och blicka framåt lite. ABC, CBS, FOX och CW har samtliga gått ut med sina scheman inför höstens sändningar. Massor av nytt och minst lika många återseenden även där. Här har ni en länk till en sida där alla premiärer till hösten finns noterade med datum och allt. Precis som det även står på sidan där så fattas t.ex. NBC:s schema, men de kommer att fylla på med scheman allt eftersom. Kabelkanalernas scheman är ännu inte offentliga, jag kommer dock att länka till dessa vid ett senare tillfälle då det blir aktuellt.

Så där ja, men nu över till lite andra nyheter;

Starz fantasy/äventyrsserie "Camelot" har lagts ned. Detta kom knappast som någon överraskning, faktum är att det hade varit en överraskning ifall den INTE hade lagts ned. En bedrövlig serie med ännu bedrövligare skådespelare som dessutom sändes i dessa "Game of Thrones"-tider, vad tänkte de på, ja eller med?

Chuck Lorre, skaparen av "2 ½ Men" tänker ju ta död på Charlie Sheens karaktär Charlie Harper i höstens säsong av serien, förmodligen på något bisarrt och smaskigt sätt, det har bl.a surrats om en bilkrasch. Lycka till med serien utan Sheen förresten, jag personligen ger den en halv säsong innan bilan faller.
 
Sheen själv är dock inte död, han håller just nu på att förhandlar med Lionsgate om en ny sitcom som förmodligen kommer att sändas på någon av kabelkanalerna 2012. Enligt vissa källor så ska serien handla om Charlie Sheen himself och alla hans skandaler och demoner. Karaktären Charlie Harper kommer förmodligen att kunna liknas vid en ängel efter detta, ja om nu serien blir av det vill säga.

Något annat som verkar vara svårt att ta död på är Fox kortlivade komediserie "Breaking In" med Christian Slater. Nu verkar det återigen som att serien inte till hundra procent är nedlagd då Fox och Sony Pictures nu tydligen har "lämnat dörrarna öppnade" för en ev. fortsättning. Serien finns ännu inte med på höstens schema och jag skulle nog inte hoppas allt för mycket på detta heller, för min del så är serien nedlagd och jag gråter ärligt talat inga större floder för den sakens skull.

Ja så mycket mer blir det inte denna vecka, det är som sagt mitt i sommaren och lågsäsong vad det gäller TV-serier. Dessutom så har det varit det helgdag i USA iom den fjärde juli så nyheterna och uppdateringarna har inte direkt flödat. Vi får hoppas på att det händer lite mer under kommande vecka, så tills nästa gång så får ni ha det så bra där ute i solen eller regnet!

| 7 juli 2011 11:10 |