Film

Skribent

Alexander Kardelo

13 mars 2023 | 17:00

Hoppsan! Nya "Shazam"-trailern har en fet spoiler

David F. Sandberg varnar fansen: "Stora spoilers där ute. Undvik internet."
Att marknadsföra en efterlängtad storfilm kan vara klurigt. Filmskaparna hoppas hålla på sina överraskningar så långt det går, medan pr-folket vill visa upp alla godbitarna för att locka in publiken.
 
Frågan är om inte nya tv-teasers för "Shazam! Fury of the Gods" visar upp lite för mycket? Nu sprids klippen som avslöjar en av filmens oannonserade cameo-roller - och de har fått självaste regissören att reagera på Twitter:
 
"En del stora Shazam-spoilers finns nu där ute. Om du vill gå in utan att veta något alls så undvik internet och titta inte på reklam-tv", skriver David F. Sandberg.
 
 
 
Å andra sidan verkar trailern (och spoilern) ha effekt. "Det var oväntat, men det fick mig att vilja se filmen nu", lyder kommentaren från en följare.
 
"Jag är glad om det övertygar folk att se filmen. Men det är såklart mindre kul för dem som ändå skulle se den, om de råkar få veta spoilers", tillägger Sandberg i ett andra inlägg.
 
Den svenske regissören besökte nyligen Stockholm inför galapremiären av "Shazam! Fury of the Gods" där MovieZine närvarade. Håll utkik efter vår intervju inom kort! Recensionen släpps på onsdag morgon, samma dag som superhjältekomedin får biopremiär.
| 13 mars 2023 17:00 |