Film

Skribent

Viktor Eriksson

12 mars 2024 | 20:30

Sharon Stone: Filmproducent pressade mig att ha sex med kollega

Blev intalad att det behövdes för att "rädda filmen".
Sharon Stone säger att filmproducenten Robert Evans en gång bad henne att ha sex med sin kollega Billy Baldwin för att “förbättra deras kemi” under inspelningen av filmen “Sliver” från 1993 och på så vis “rädda filmen”.
 
– Han rände runt i sitt kontor i sina solglasögon och förklarade för mig att han hade legat med Ava Gardner och att jag borde ligga med Billy Baldwin, för om jag låg med Billy Baldwin så skulle Billy Baldwins rollprestation bli bättre, säger Sharon Stone i ett avsnitt av Louis Theroux podcast.
 
– Och vi behövde att Billy var bättre i filmen för det var ett problem.
 
Sharon Stone säger att Robert Evans målade upp det som att hon i slutändan var det riktiga problemet med filmen. För om hon bara slutade vara så stel och låg med Billy Baldwin så kunde saker bli bättre. Skådespelarskan säger att hon blev förolämpad av detta eftersom hon precis hade gjort “Basic Instinct” med Michael Douglas.
 
– Jag behövde inte knulla Michael Douglas. Michael kom till jobbet och visste hur man träffade rätt, kunde leverera repliker och repeterade och dök upp. Och nu är jag plötsligt i en bransch där man ska ligga med folk.
 
Robert Evans dog 2019 och kan därmed inte kommentera Sharon Stones berättelse. Filmproducenten är känd för sitt arbete med filmer som “Rosemary’s Baby”, “Love Story”, “Gudfadern” och “Chinatown”.
| 12 mars 2024 20:30 |