Film

Skribent

Viktor Eriksson

17 november 2023 | 21:30

Sharon Stone betalade Leonardo DiCaprios lön när studion inte ville

Skådespelaren berättar hur tacksam han är över att hon så gärna ville ha med honom i “Snabbare än döden” att hon erbjöd sig stå för notan själv.
I en ny intervju med E! News berättar skådespelaren Leonardo DiCaprio hur han fortfarande är tacksam över att Sharon Stone betalade hans lön för filmen “Snabbare än döden” när filmstudion inte ville ha honom i rollen.
 
“Snabbare än döden” är en västernfilm från 1995 som regisserades av Sam Raimi och där Sharon Stone var en av producenterna. Filmen handlar om en kvinnlig revolverman som återvänder till en stad där en duel-turnering ska hållas för att hämnas sin döda far.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Sharon Stone och Leondarod DiCaprio i "Snabbare än döden". 
 
Förutom Sharon Stone syns Gene Hackman, Russell Crowe och Leonardo DiCaprio i centrala roller. Med dagens ögon är det en minst sagt imponerande ensemble men vid tiden var studion inte intresserad av Leonardo DiCaprio trots att han nyligen blivit Oscar-nominerad för sin insats i “Gilbert Grape”. Sharon Stone var däremot fast besluten att få med både Russell Crowe och Leonardo DiCaprio i filmen.
 
– Hon sa, “Det här är de två skådespelarna jag vill jobba med", säger Leonardo DiCaprio till E! News och fortsätter.
 
– Det är fantastiskt. Hon har varit en stor förkämpe för filmen och att ge andra skådespelare chanser, så jag är väldigt tacksam.
 
"Killers of the Flower Moon"-stjärnan säger att han tackat henne upprepade gånger genom åren för hjälpen.
 
– Jag är osäker på om jag skickat en faktisk tack-present till henne, men jag kan inte tacka henne nog.
| 17 november 2023 21:30 |