Serie

Skribent

Tobias Andersson

8 april 2023 | 14:00

Netflix senaste nedläggning är en omtalad sexserie - fick två säsonger

Netflix kommer inte att förnya dramaserien för en tredje säsong. Beslutet togs endast fem veckor efter premiären av säsong 2.
Ännu en Netflix-serie går i graven. Säsong 2 hade premiär den 2 mars men redan nu har stremingjätten beslutat att skrota serien. Det blir alltså inte nå mer sexäventyr och intriger i osunda parrelationer för huvudrollsinnehavaren Sarah Shahi.
 
Vad beror nedläggningen på? Enligt The Hollywood Reporter verkar det som att tittarsiffrorna inte varit skyhöga. Säsong 2 har nämligen haft 45 procent färre tittare än den första säsongen vilket resulterat till att serien nu slopas av Netflix.
 
Showrunnern för ”Sex/Life”, Stacy Rukeyser, har tidigare sagt till The Hollywood Reporter att säsongsavslutningen aldrig var tänkt som den sista.
 
– Det sista avsnittet var aldrig tänkt att bli seriens avslut. Jag vet att det alltid finns fler historier att berätta med dessa karaktärer i "Sex/Life"-universumet, och jag hoppas att vi får chansen att berätta de historierna.
 
Men nu kommer det alltså inte att produceras några fler avsnitt, åtminstone inte hos Netflix.
 
Triangeldrama och sexuella utsvävningar är nu ett avslutat kapitel för karaktären Billie Connelly.
 
”Sex/Life” är baserad författaren BB Eastons roman ”44 kapitel om 44män” som skildrar en kvinnas sexualitet och identitet.
 
Är du besviken på att serien läggs ned?
| 8 april 2023 14:00 |