PODCAST

Skribent

MovieZine

11 april 2021 | 14:30

SVT:s "Snöänglar" får en podcast - lyssna på första avsnittet här

Seriesnack med MovieZines Jonna Vanhatalo och skådespelarna Josefin Asplund och Ardalan Esmaili. Podden presenteras i samarbete med Yellow Bird.
Seriesnack är en ny podcast som snackar tv-serier med skaparna bakom och framför kameran. I "Snöänglar Edition" dyker vi in bakom kulisserna på SVT-serien "Snöänglar".
 
Premiäravsnittet gästas av skådespelarna Josefin Asplund och Ardalan Esmaili som spelar Jenni och Salle. De berättar om hur de fick rollerna och arbetet med att bygga sina karaktärer, beroende och medberoende, klass och föräldraskap.
 
- Jag tycker det är spännande att få göra karaktärer som vid en första anblick kanske inte är så himla älskvärda, eller omtyckta. För världen ser inte ut så. Majoriteten av alla människor tycker man fan är svin… De är långt ifrån perfekta. Och det är mänskliga drag. Det är mycket mer intressant för mig, som skådespelare, att porträttera sådana riktiga människor än någon som är perfekt och charmig, säger Josefin Asplund om karaktären Jenni, den nyblivna mamman vars fem veckor gamla bebis försvinner.

Spoilerinfo: Podd-avsnittet berör avsnitt 1-3 av serien.
 
 
 
"Snöänglar" visas söndagar i SVT1 klockan 21:00 och nya avsnitt släpps på SVT Play varje vecka.

Programledare är Jonna Vanhatalo, filmkritiker och recensent på MovieZine. Podden görs av MovieZine i samarbete med produktionsbolaget Yellow Bird.
| 11 april 2021 14:30 |