Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

28 april 2016 | 11:45

Serie återvänder till "Wet Hot American Summer" 10 år senare

Vill du återvända till Camp Firewood tio år senare? Netflix har givit grönt ljus till skaparen att göra en sequel-serie.
Filmen "Wet Hot American Summer" blev aldrig någon kioskvältare på bio när den släpptes 2001, men den blev en modern kult-klassiker om den sista dagen på läger för ett gäng ungdomar och allt som måste hinnas med att upplevas. Nu har Netflix gett grönt ljus åt originalets skapare Michael Showalter att göra en uppföljare i TV-serie-format, enligt Variety.

Den nya serien ska heta "Wet Hot American Summer: Ten Years Later" och utspelar sig så klart tio år senare på Camp Firwood. Än så länge finns inga detaljer om rollsättning eller specifik handling, så det återstår att se huruvida vi följer samma gamla karaktärer med Janeane Garofalo och David Hyde Pierce tio år senare eller ett nytt gäng.

Serien ska inte ses som någon uppföljare till - eller förväxlas med - "Wet Hot American Summer: First Day of Camp" från 2015, som var en miniserie i åtta delar med Amy Poehler, Paul Rudd och Bradley Cooper.

Även "Ten Years Later" blir en serie i åtta delar med 30-minuters-avsnitt. Premiären beräknas någon gång under 2017.

Gillade du "Wet Hot American Summer"?
| 28 april 2016 11:45 |