Film

Skribent

MovieZine

23 juni 2021 | 12:15

Se varför alla hånar trailern till nya thrillern "Karen"

"En Jordan Peele-ripoff som absolut ingen bad om".
En vit kvinna med illa dolda rasistiska åsikter ger sig på sina nya, svarta grannar. Det var bara en tidsfråga innan någon skulle spela in en thriller om en Karen, och nu är den här.

Taryn Manning spelar titelrollen i kommande "Karen", i regi av den relativt okände Coke Daniels. Någon ny Jordan Peele är han då inte, och under de senaste dagarna har internetz hånat "Karen" för hur genomrutten filmen verkar. Är det en parodi på "Get Out" eller rentav en Saturday Night Live-sketch? 

Kolla in trailern och bedöm själv:
 
 
Skådespelerskan Taryn Manning ("Orange is the New Black") är beredd på hat, när hon får representera alla privilegierade, kränkande vita kvinnor:

- Jag älskade manuset framför allt. Även om jag spelar någon på den motsatta sidan, även om jag kan spela skurken - om jag kan hjälpa till att få till en förändring så gör jag gärna det. Om ni inte gillar mig i rollen - perfekt! Då har jag gjort något rätt. Det är dags för en förändring, säger hon till TMZ.
 
Den tilltänkta publiken verkar däremot redo att tala med chefen, eller vem i hela Hollywood som nu gav den här filmen grönt ljus. Här är några reaktioner på Twitter:
 

1. "Jag kan inte sluta skratta"

 
 

2. En ripoff som absolut ingen bad om

 
 

3. Det måste vara en sketch, väl?

 
 

4. Varför?

 
 

5. All PR är bra PR, eller?

 
 

6. Kan inte vara på riktigt

 
 
Kommer du se "Karen" när filmen kommer ut? Tyck till om trailern nedan.
| 23 juni 2021 12:15 |