Film

Skribent

MovieZine

28 oktober 2019 | 18:25

Så kan du se "Last Christmas" före alla andra

Julafton kommer tidigt i år! Iallafall på bioduken. Redan den 7 november ordnas förhandsvisningar av vinterns romkom med Emilia Clarke och Henry Golding.
Kom i julstämning redan nu med årets julfilm, "Last Christmas" – Emilia Clarkes första långfilm efter omåttligt populära serien "Game of Thrones".

Nu kommer den glädjande överraskningen att "Last Christmas" får världspremiär i Sverige torsdag 7 november. Exklusivt den kvällen visas den under rubriken Rom Com Night på utvalda biografer, meddelar distributören UIP i ett pressmeddelande. Det blir ett unikt tillfälle att bli en av de första att se filmen innan ordinarie biopremiär 13 november.

Biljetter för att se "Last Christmas" under Rom Com Night kommer släppas på onsdag, 30 oktober. Rom Com Night kommer erbjudas på utvalda biografer över hela landet, gå in på din biografs hemsida för att se om den visas i din stad.
 
 
Om filmen: Kate ränner runt i London och tar en massa dåliga beslut till ljudet av bjällrorna på hennes skor – ytterligare en irriterande följd av hennes jobb som tomtens medhjälpare i en året runt-öppen julaffär. När Tom dyker upp i Kates liv verkar han för bra för att vara sann...

"Last Christmas" innehåller musik från George Michael och Wham!, inklusive låten som är filmens titel. Regissör är Paul Feig ("Bridesmaids") och i huvudrollerna ser vi Emilia Clarke, Henry Golding från "Crazy Rich Asians", och Emma Thompson.
| 28 oktober 2019 18:25 |