Film

Skribent

MovieZine

4 maj 2023 | 14:00

Se Jennifer Lopez förvandlas till actionhjälte - smygtitt på Netflix nya storfilm

En vecka kvar till Netflix-premiären av actionthrillern "The Mother". Här får vi se J-Lo ladda om för sin tuffaste roll hittills.
Den 12 maj släpps actionthrillern "The Mother" på Netflix. Den handlar om en kvinnlig lönnmördare som legat gömd i flera år. Men när hon får veta att hennes dotter är i fara kickar mamma-instinkten in och hon blir riktigt farlig.
 
Jennifer Lopez är tydligen "den enda i världen" som kunde ta sig an den här rollen, enligt en ny featurette från Netflix. Videon nedan går ut på att visa skådespelerskans och artistens stenhårda stunt- och vapenträning inför rollen, samtidigt som regissören Niki Caro och producenten Marc Evans tokhyllar Lopez som om deras liv hängde på det.
 
 
- Hon är mamma. Skada hennes barn och hon kommer fucka upp dig. Välkommen till mammalivet!, säger Caro som tidigare gjort "Mulan" och "North Country".
 
Det här kan onekligen bli en adrenalinpackad film för alla som gillar Bond eller "John Wick". Ett plus för en kvinnlig huvudroll vilket fortfarande känns sällsynt i actiongenren. Me har Lopez vad som krävs? Det får vi se själva den 12 maj,
 
Kommer du kolla in "The Mother" när den finns att streama?
| 4 maj 2023 14:00 |