Film

Skribent

Viktor Eriksson

6 mars 2024 | 21:45

Se Anne Hathaway hångla upp “inte Harry Styles” i “The Idea of You”

Ny film skildrar en ensamstående mammas förhållande med frontmannen i världens största pojkband.
Amazons streamingtjänst Prime Video har nu släppt trailern för den romantiska komedin “The Idea of You”. Filmen handlar om den 40-åriga ensamstående mamman Solène som inleder en kärleksrelation med den 24-årige Hayes Campbell som är frontman i världens största pojkband August Moon. En situation som snabbt blir komplicerad för dem båda.
 
Filmens huvudroller spelas av Anne Hathaway och Nicholas Galitzine och rykteskvarnen har gått varm om att den, och boken den är baserad på, handlar om One Direction-medlemmen Harry Styles förhållande med skådespelerskan och regissören Olivia Wilde.
 
MovieZines TV-redaktör Jonatan Blomberg har fått sig en pratstund med Anne Hathaway som fick chansen att kommentera ryktet.
 
– Författaren säger hela tiden att det inte är det. Men alla fortsätter hela tiden fråga, "men, är det inte det ändå"? Det finns vissa gemensamma nämnare. Men under casting-processen, som jag kan prata om eftersom jag är en av producenterna, träffade vi skådespelare från alla möjliga bakgrunder. Så tanken var inte att vi letade efter någon från Storbritannien, vi letade efter Hayes Cambell. Och om han nu råkade vara brittisk, då skulle det vara vad han blev i filmen. Eftersom Nicholas är britt, var det också det som gjorde Hayes brittisk, säger Anne Hathaway.
 
Du kommer kunna läsa hela intervjun med Anne Hathaway här på MovieZine i samband när “The Idea of You” har premiär den 2 maj på Prime Video.
 
| 6 mars 2024 21:45 |