Serie

Skribent

MovieZine

11 april 2021 | 10:35

Alla avsnitt av "Den som dräper - Mörkret" finns nu att streama

Idag släpps de fem sista avsnitten av den danska kriminalsuccén på Viaplay.
Den andra säsongen av originalserien ”Den som dräper – Mörkret” har varit en stor tittarsuccé på Viaplay - den mest sedda danska originalserien någonsin, enligt streamingtjänsten.

Därför bjuder man tittarna på en vårpresent genom att släppa alla resterande avsnitt på en gång. Från och med idag, söndag, får krimälskarna njuta av hela säsongen i ett sträck.

– Vi är väldigt glada och ganska överväldigade av den stora respons som vi har fått på andra säsongen av !Den som dräper – Mörkret! i hela Norden. Serien är den tredje mest sedda av alla Viaplays originalproduktioner, endast överträffad av ”Lyckoviken” säsong 2 och ”Älska mig” säsong 2. Som tack för det här stora engagemanget från tittarna släpper vi nu alla resterande avsnitten, så man kan njuta av hela den spännande säsongen på en gång, säger Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer på NENT Group.
 
 
 

Det här är ”Den som dräper - Mörkret”

 
I säsong 2 av ”Den som dräper – Mörkret” får vi följa profileraren Louise Bergstein, spelad av Natalie Madueño, som denna gång blir personligt involverad i utredningen av ett fruktansvärt mord. Handlingen tar sin början med tre olösta mord på unga män på danska Fyn. Trots att männen mördades inom loppet av några månader, och under liknande omständigheter, lyckades polisen inte att lösa morden. Fem år senare står de nu fortfarande utan svar.

Louise har just tagit sig an uppdraget när ännu en ung man hittas mördad under liknande omständigheter. Nu måste Louise lösa mordgåtan innan ännu ett offer skördas, men vad hon missar är att hon kan ha en personlig koppling till mördaren – som visar sig vara mycket mer cynisk och intelligent än hon någonsin hade kunnat ana.

De andra huvudrollerna i säsongen spelas av danska Helle Fagralid och norska Tobias Santelmann, känd bland annat från ”Exit” och ”Atlantic Crossing”.

Säsongen består av åtta avsnitt à 45 minuter och alla kan nu streamas på Viaplay.
| 11 april 2021 10:35 |