Film

Skribent

EvaEpic

4 april 2012 | 18:01

Schwarzenegger pratar "Triplets"

Arnold är exalterad över att "Twins"-uppföljaren är på gång och pratar om sin vision om hur postern till filmen skulle se ut.

För några dagar sedan skrev vi om att Universal planerade att göra en uppföljare på 80-tals komedin "Twins" med Eddie Murphy som en av bröderna. Arnold Schwarzenegger är väldigt exalterad över att projektet är på gång.

- Jag skulle väldigt gärna göra en till "Twins", säger han till TotalFilm. Faktum är att vi har pratat om att göra en som skulle heta "Triplets", och jag tycker att någon som Eddie Murphy eller någon annan person är passade som får folk att tänka "hur gick det där till, rent medicinskt?"

Ja, rent fysiskt är det näst intill omöjligt, men i filmen ska det självklart finnas en förklaring. Hur det förklaras är upp till manusförfattarna och detaljerna kring filmen är ganska oklara. Men Arnold har en vision om hur postern kommer att se ut.

- En stor skylt med alla tre med texten: "De hittade en till! Bara deras mor kan se skillnaden". Det är ren underhållning. En sådan film kan komma ut runt julhelgen, 5 december eller något sådant.

Arnold och DeVito verkar vara med på noterna så nu ska bara Eddie ge klartecken för att stilla ryktena.

| 4 april 2012 18:01 |