Film

Skribent

Andreas Samuelson

25 februari 2024 | 16:00

Scenen i nya ”Alien”-filmen blev för mycket för teamet: ”Alla var tvungna att titta bort”

Förväntningarna är höga inför Fede Álvarez kommande ”Alien: Romulus” men en scen var så äcklig att teamet och skådespelarna inte klara av att titta.
Fans av science fiction-skräck och inte minst ”Alien”-filmerna kan snart börja räkna ned inför premiären av ”Alien: Romulus”. Uppföljaren kommer att utspelas mellan originalet ”Alien” (1979) och tvåan ”Aliens - återkomsten” (1986). Originalets regissör och producenten Ridley Scott har redan lovordat filmen så det bådar gott.
 
 
Tydligen ska åtminstone en scen vara så pass magstark att det blev för mycket för skådespelare och team som fick en smygtitt. ”Madame Web”-aktuella Isabela Merced har en av huvudrollerna och var en av flera som fick se stora delar av filmen på regissören Fede Álvarez iPad när man spelade in nya scener.
 
- Det var en scen jag var med i och alla var tvungna att titta bort. Inte en enda person fortsatte att titta på iPaden eftersom det var så äckligt. Men jag fortsatte att titta... Jag var så exalterad! säger Merced till Hollywood Reporter.
 
Publiken får dock vänta att se scenen till 16 augusti när den har biopremiär. I andra roller ser vi Cailee Spaeny (”Priscilla”), David Jonsson (”Rye Lane”), Archie Renaux (”Morbius”) och Spike Fearn (”Aftersun”).
 

Läs också: Ridley Scott har sett nya "Alien" - och den är "f*cking great!"

 
Ser du fram emot ”Alien: Romulus”?
| 25 februari 2024 16:00 |