Film

Skribent

Thomas Linnaeus

28 november 2023 | 14:01

“Alien: Romulus” utspelar sig mellan de två bästa filmerna i serien

Fede Alvarez kommande “Alien: Romulus" kommer att utspela sig mellan Ridley Scotts “Alien” och James Camerons “Aliens”.
“Priscilla”-stjärnan Cailee Spaeny kommer att synas i Fede Alvarez “Alien: Romulus” nästa år. I en intervju med Variety har skådisen avslöjat mer om den kommande rymdfilmen:
 
- Den utspelar sig mellan den första filmen och den andra filmen, och samma team från James Camerons “Aliens” jobbar på denna film. Det är samma personer som gjorde xenomorpherna i den filmen som skapade våra.
 
Cailee Spaeny är ett av Hollywoods senaste stjärnskott. Med filmer som “Pacific Rim: Uprising”, “Bad Times at the El Royale” och nu “Priscilla” som handlar om Elvis Presley, så börjar hon nu att få en riktigt stor roll i filmvärlden. Spaeny fortsätter:
 
- Jag vill göra så många olika filmer som möjligt! Så jag bytte ut mina högklackade skor och min 60-talsfrissa mot en rymddräkt och massor av stålvajrar. Jag älskar de gamla “Alien”-filmerna, och jag är ett stort fan av Sigourney Weaver.
 
Förutom “Alien: Romulus” håller även “Fargo”-skaparen Noah Hawley på en serie som utspelar sig i samma värld. Idag blev det klart att Timothy Olyphant ansluter till serien. Här kommer skådisen att synas som en android.
| 28 november 2023 14:01 |